Encore etsii uusia pelaajia

Laji on kuorolaulu,kuoro,musiikki,music,choir ja joukkueen kotipaikka on Espoo. Joukkueeseen kuuluu 31 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Encore on nuori ja notkea sekakuoro, jonka ohjelmistossa painottuvat kevyt taidemusiikki ja taiteellinen kevyt musiikki. Yhteistä jäsenillemme ovat vankka musiikkitausta ja halu tehdä musiikkia laadukkaasti pilke silmäkulmassa. Otamme mukaan uusia laulajia. Ota yhteyttä, twehik(miuku)gmail(piste)com.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 11 kuukautta sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Encore: kokoonpano